BELLSPIRATION CLUB - Belma Huseinefendić: Čvrsto vjerujem u to da sreća ovisi o nama samima! (Part 4/4)


1) Možeš li podijeliti s nama šta je to što si naučio/la iz dosadašnjeg životnog iskustva, a što smatraš jako bitnim za miran, sretan i uspješan život?

Iz dosadašnjeg životnog iskustva naučila sam da se ne opterećavam negativnim komentarima, ni kritikama, nego da to iskanališem na pozitivan način. Također sam naučila sam da je upornost jedna od mojih najljepših vrlina. Po mom nekom mišljenju i iskustvu najbitnije za miran, sretan i uspješan život je mentalno zdravlje i neka mentalna stabilnost. Bitan faktor uz sve to je samopouzdanje, bez kojeg je jako teško u današnjem vremenu.

2) Koja je tvoja inspirativna poruka za sve nas?

Najdraži citat sa kojim sam se upoznala 2014.godine i kojeg se i danas pridržavam je od Aristotela koji glasi “Sreća ovisi o nama samima”. Čvrsto vjerujem u to.

3) Bellspiration klub ovim intervjuom završava prvi mjesec svog rada. Šta misliš o ovom klubu nakon mjesec dana promocije? Šta misliš o Bellspiration-u generalno i njegovom cilju promovisanja rada i djela mladih ljudi?

Smatram da je ovaj klub jako inspirativan te zrači pozitivnom energijom, što mi je ujedno najdraže od svega. Drago mi je što sam dio ove ekipe i na neki način isčkujem dalja dešavanja i sljedeći mjesec. Priključila sam se ovom klubu najviše zbog samog cilja, a pozitvna energija me je zadržala tu.

4) Ako želiš još nešto da kažeš i podijeliš , napiši ovdje J 

Željela bi se zahvaliti Belmi koja je sve ovo u jednu ruku pokrenula i koja iz sedmice u sedmicu sve više pozitivno iznenađuje svojim pitanjima, te da joj se zahvalim na strpljenju. <3



Primjedbe