BELLSPIRATION CLUB - Selma Skopljaković: Magistrica softver inženjeringa, poznata je po svojim uspjesima na takmičenjima iz matematike (Part 2/4)


Selma Skopljaković je titulu magistrice softver inženjeringa stekla na Prirodno-matematičkom fakultetu, Univerziteta u Sarajevu. Tokom svog školovanja učestvovala je na brojnim događajima, konferencijama, seminarima, takmičenjima... Time je sticala zavidno iskustvo i punila svoju zbirku diploma, certifikata i pohvala.

Selma je samopouzdana i vedra osoba uvijek spremna za nove izazove, učenje i istraživanje. Uvijek nasmijana i spremna pomoći drugima. Ima preko osam godina iskustva u razvoju softvera, razvoju projekata, vođenju i timskom radu. Također, ima čeitiri godine iskustva u nastavi na Univerzitetu u Sarajevu i radu sa studentima u grupama do 200 studenata. Odlikuje je posebna posvećenost razvoju organiziranja zajednica, programa osnaživanja mladih i programa socijalnog poduzetništva. Inovativna, matematičarka, kreativna, liderka, odgovorna, timski igrač, motivirajuća i snažna persona spremna na nove izazove u životu i karijeri.

U toku svog školovanja učestvovala je na brojnim opštinskim, kantonalnim, federalnim takmičenjima i olipijadama iz matematike. U nastavku vam predstavljamo prvi dio iz njenog bogatog opusa diploma. Uživajte!



Portugal







Poland





Porto











Uskoro drugi dio o uspjesima Selme Skopljaković - pratite Bellspiration!

Facebook: https://www.facebook.com/fantaghiro23

Instagram: https://www.instagram.com/selma.skopljakovic/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/selma-skopljakovic-4b100b40/



Primjedbe


  1. Ti si zvijezda, koja ima bezbroj krakova koji su svi aktivni, voliš sve ...Samo nastavi. Mama

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Feel free to share your opinion on the article above - we love your comments :)